Tváre Terrain :Janka a Katka: sme dlhoročné priateľky a kolegyne, ktoré sa vzájomne inšpirujú profesionálne i na osobnej ceste.

Tvoríme nové sety kariet, pripravujeme k nim vizuálne podklady a hľadáme možnosti, ako naše nápady previesť do reality. Vďaka vám a vašej práci s našimi kartami vznikajú nové projekty. Inšpiráciu v tvorbe nám dáva predovšetkým pravidelná prax: práca s rodinou a dieťaťom, vďaka ktorej v nás rastie túžba sa potom deliť o našu tvorbu s vami.

Naše autorské prvotiny už sú medzi vami: „Keď sloníky cítia“ a „Rozviazané puto“ ako i „výrokové karty“ k nemu a …pripravujeme ďalšie…Súčasťou našej práce je i adaptácia kariet zo zahraničia…inšpirácia, kreativita, otvorenosť na nepoznané, odvaha ísť s nápadom až za „hranice“ …– sú myšlienky nasej spoločnosti ktoré nás formujú.

Ďalšie tváre pri „ okrúhlom stole“ : Zuzka, logopedička – rečová expertka, naša dlhoročná parťáčka, ktorá stojí za autorskou hrou: „Lada hľadá Š“ a prispieva svojimi nápadmi v oblasti hlások a reči.

Beátka, strážkyňa všetkého praktického : od objednávky tovaru, až po jeho doručenie k vám. Vyniká zmyslom pre detail a stretnete sa s ňou v telefonickej komunikácii.

Tváre, ktoré nie je vidno…Na to, aby naše karty vznikli a dostali sa k vám sa podieľajú ďalší odborníci/umelci/ prekladatelia. Zameriavame sa na lokálnu spoluprácu a touto cestou ďakujeme : Varínska tlačiareň, Univerzitná tlačiareň Edis, Pavla Takáčová, Dáška Klapitová, Zuzana Hlávková, Monika Karaffa, Ladislav Hána, Čaňa Schraufek Merdinger, Eva Škorvagová, Roderik Kučavík

Autorky článku: Mgr. Dejová Jana a Mgr. Melová Katarína

Foto: Roderik Kučavík